*Φροντίστε να έχετε συμπληρώσει σωστά το κινητό σας τηλέφωνο κατά την παραγγελία προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας η μεταφορική εταιρεία.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ΤΑΧΥΔΕΜΑ  και είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50€. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή τότε η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,5€. Για παραγγελίες κάτω των 50€, το κόστος της μεταφοράς είναι 4€.

Εντοπισμός Πακέτου: bit.ly/3MA6GDN

(Εξαιρούνται περίοδοι προωθητικών ενεργειών με Δωρεάν Μεταφορικά).

Οι παραδόσεις των παραγγελιών από το sugartoys.gr προς τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς πραγματοποιείται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 15:00

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο eshop@sugartoys.gr ή τηλεφωνικά στο (+30) 698 18 72 395  από τις 09:00 έως τις 17:00.

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 3-7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

(*) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες (από 09.00-17.00) στο τηλέφωνο (+30) 698 18 72 395   και να μας αναφέρετε το περιστατικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ΤΑΧΥΔΕΜΑ  και είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50€. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή τότε η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,5€. Για παραγγελίες κάτω των 50€, το κόστος των μεταφορικών είναι 4€. (Εξαιρούνται περίοδοι προωθητικών ενεργειών με Δωρεάν Μεταφορικά).

Οι παραδόσεις στους χερσαίους προορισμούς εντός δικτύου πόλεων γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραδόσεις στους νησιωτικούς προορισμούς εντός δικτύου πόλεων γίνονται εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών.

Οι παραδόσεις σε δυσπρόσιτους προορισμούς της επαρχίας γίνονται εντός 1 – 3 εργάσιμων ημερών.